Opšti uslovi kupovine

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

 Opšti uslovi poslovanja internet prodaje  preduzeća ”Roma-AL” d.o.o., Stara Pazova, sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Zbog prirode poslovanja  prodaja preko interneta se brzo evidentira  i menja. Na sajtu su prikazane preporučene  maloprodajne cene ”Roma-AL” d.o.o. Internet cena je ona koja vredi pri kupovini preko interneta uz plaćanje celog iznosa gotovinom.

Slike artikala na sajtu se mogu razlikovati od stvarnog izgleda artikla.

NAČINI PLAĆANJA:

 1. plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (isporuka našim vozilima na traženu adresu u Staroj Pazovi);

CENE:

Cene prikazane na sajtu su sa PDV-om. Cene vrede u trenutku predaje porudžbine i u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja.

Cene su izražene u dinarima.

NAČIN DOSTAVE

Robu naručenu preko interneta isporučujemo našim vozilima na traženu adresu. Za sve proizvode dostava se ograničava do 60 minuta. U slučaju da robu ne primite u naznačenom periodu potrebno je da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila. Dostava nije ograničena iznosom i količinom.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi dostave su uračunati u cenu.

PRAVO NA ODUSTAJANJA OD KUPOVINE  – VRAĆANJE ROBE

Kupac je dužan da pre kupovine robu pregleda, proveri eventualna oštećenja i da odmah reklamira radniku koji je robu dostavio kao i da odbije preuzimanje isporučene robe koja ima oštećenja. Naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Rizik slučajne propasti ili oštećenja robe nakon predaje robe kupcu, snosi kupac odnosno potrošač.

POLITIKA KVALITETA

Za kvalitet robe odgovorni su proizvođači. Za kvalitet usluge ( u smislu blagovremene isporuke robe ) odgovornost snosi prodavac. Za sve primedbe koje kupac ima vezano za isporuku robe potrebno je da se javi centrali.

Način isporuke i plaćanje

Kako se vrši isporuka?

Isporuka se vrši putem naših dostavnih vozila, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće,  bićete pozvani na Vaš kontakt telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja.

Rokovi za isporuku?

Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 60 minuta  od potvrde porudžbine.

Kako se vrši plaćanje?

Porudžbine se plaćaju pouzećem.

To dakle znači da ćete porudžbinu platiti  dostavljaču prilikom preuzimanja paketa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Call Now Button