OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Opšti uslovi poslovanja internet prodaje preduzeća “Roma-AL“ d.o.o., Stara Pazova, sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Zbog prirode poslovanja prodaja preko interneta se brzo evidentira i menja. Na sajtu su prikazane preporučene maloprodajne cene “Roma-AL“ d.o.o. Internet cena je ona koja vredi pri kupovini preko interneta uz plaćanje celog iznosa gotovinom.

Slike artikala na sajtu se mogu razlikovati od stvarnog izgleda artikla.

NAČINI PLAĆANJA:

1. Pouzećem – plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda (isporuka našim vozilima ili eksternom kurirskom službom na traženu adresu);

CENE:

Cene prikazane na sajtu su sa PDV-om. Cene na sajtu se mogu razlikovati od stvarne cene preduzeca „Roma-al“ d.o.o. Stara Pazova – razlog otstupanja cena je česta promena nabavne cene preduzeca „Roma-al“ d.o.o. Stara Pazova od strane dobavljača.

Cene su izražene u dinarima.

NAČIN DOSTAVE

Robu naručenu preko interneta isporučujemo našim vozilima na traženu adresu. Isporuku možete očekivati u toku 24 časa, u zavisnosti od geografskog polozaja kupca u odnosu na naše „Roma-al“ DOO distributivne centre. U suprotom isporuka može trajati do 3 dana nakon poručivanja u zavisnosti od stanja zaliha u našim distributivnim centrima. U slučaju da robu ne primite u naznačenom periodu potrebno je da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila. Na teritoriji opštine Stare pazove i Sremske mitrovice, dostava nije ograničena iznosom i količinom. Na teritoriji grada Novog Sada dostava je ogranicena minimalnim iznosom od 1500 dinara.

POLITIKA PRIVATNOSTI I ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA

„Roma-al“ DOO se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbine. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje indetitet kupca (kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). „Roma-al“ DOO neće dostavljati niti razotkriti lične podatke Kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Svi podaci o Kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. „Roma-al“ DOO i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Takodje se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnim podacima Kupca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Kupcima koji su nužni za ispunjavanje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, Vreme provedeno na stranicama i sl.) „Roma-al“ DOO ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi podoljšavanja njenog sadržaja i funkcionalnosti. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu veb stranicu veb shop-a www.diskontpicapazova.com kao i na sve stranica unutar www.diskontpica.com domena, a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi na diskontpicapazova.com domena, a ne na spoljne stranice na koje upućuju linkovi na diskontpicapazova.com domenu.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi dostave su uračunati u cenu.

PRAVO NA ODUSTAJANJA OD KUPOVINE – VRAĆANJE ROBE

Kupac je dužan da pre kupovine robu pregleda, proveri eventualna oštećenja i da odmah reklamira radniku koji je robu dostavio kao i da odbije preuzimanje isporučene robe koja ima oštećenja. Naknadne reklamacije neće biti prihvaćene. Rizik slučajne propasti ili oštećenja robe nakon predaje robe kupcu, snosi kupac odnosno potrošač.

POLITIKA KVALITETA

Za kvalitet robe odgovorni su proizvođači. Za kvalitet usluge ( u smislu blagovremene isporuke robe ) odgovornost snosi prodavac. Za sve primedbe koje kupac ima vezano za isporuku robe potrebno je da se javi centrali.

Način isporuke i plaćanje

Kako se vrši isporuka?

Isporuka se vrši putem naših dostavnih vozila, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, bićete pozvani na Vaš kontakt telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja.

Rokovi za isporuku?

Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 60 minuta do 48 sati od potvrde porudžbine.

Kako se vrši plaćanje?

Porudžbine se plaćaju pouzećem.

To dakle znači da ćete porudžbinu platiti dostavljaču prilikom preuzimanja paketa.